8105 Pétfürdő,
Berhidai út 52.
Iroda: H-P: 8.00 - 17.00
Telefon: +36(70)206-0209
E-mail: info@3dsc.eu

3D tervezés

Cégünk vállalja a kisméretű alkatrészektől, a nagyobb méretű termékek tervezését.

Egy alkatrész megtervezése összetett feladat, a korszerű tervezési módszereknek köszönhetően bizonyítottan csökkenthető a gyártási költség.

Fejlett gépparkunk segítségével könnyedén és gyorsan tervezünk meg Önnek 3D-s modelljét akár kézi rajzból is. A hazai vállalkozások jelentős részénél nincs meg a szükséges szoftveres illetve hardveres háttere ahhoz, hogy házon belül elkészítsék saját termékeik CAD modelljét, mi levesszük a terhet a válláról, bízza magát több éves tapasztalatunkra. A 3D Support Center Kft. képzett szakemberei elkészítik Önnek ipari termékek, alkatrészek és szerszámok komplett digitális dokumentációját. Megoldásainkkal maximalizáljuk a tervezést és a termelékenységet, így segítjük elő a termékek gyors gyártását és piacra kerülését.

A modell tervezése során alkalmazkodunk a leendő felhasználási terület igényeihez, legyen az 3D nyomtatás, vagy CNC megmunkálás.

A tervezéstől a 3D nyomtatásig

Integrált megoldások és gyártás központú szemlélet. A tervezési folyamat befejeztével lehetőség nyílik a termék prototípusának, vagy kisebb szériában legyártására. Az ilyen módon legyártott termékek alkalmasak tesztelésre illetve prezentációra. Az elkészült CAD modell mellé részletes műszaki rajzot és tervdokumentációt készítünk. A jelenleg is zajló technológiai forradalomnak köszönhetően sorra jelennek meg az új gyártási eljárások, melyek költséghatékonyabbak, termelékenyebbek és megbízhatóságukat tekintve is kimagaslóak elődeikhez képest.

Kiemelt szolgáltatásaink

3D tervezés
Cégünk vállalja a kisméretű alkatrészektől, a nagyobb méretű termékek tervezését..
3D mintavétel
Van egy mintatárgya már amit szeretne mintavételezni, vagy csak egy elképzelés..
3D visszamodellezés
Ha nincs semmilyen dokumentációja termékeiről, mi elkészítjünk Önnek..
Ipari 3D gyártás
Jelenlegi gyártási kapacitásunkat segíti 2db Markforged Mark Two és 1 db HP..
Szemcseszórás
Bonyolult geometriájú ipari alkatrészek és termékek gyors és hatékony szemcseszórása..
Prototípus gyártás
A nagyszériás gyártási folyamatok elindításának első lépése a prototípus..
Műszaki konzultáció
Van egy elképzelése, de nem igazán tudja még, hogy hogyan vágjon bele..