8105 Pétfürdő,
Berhidai út 52.
Iroda: H-P: 8.00 - 17.00
Telefon: +36(70)206-0209
E-mail: info@3dsc.eu

Aktuális

Aktuális hírek, újdonságok és fejlesztések:
növeltük a technológiai versenyképességünket.

Elkészült cégbemutatkozó videónk

Vállalkozásunkat 2019-ben hoztuk létre, azért, hogy a Közép-dunántúli régió meghatározói szereplőivé válhassunk a 3D tervezés és gyártási piacon. A technológia napról napra változik, cégünk elhívatása, hogy ezt folyamatosan kövessük, hogy partnereink az elérhető legjobb minőségben gyártathassanak, mindezt költséghatékony formában.

Újabb gépekkel bővült gépparkunk

Fő célunk ,hogy versenyképes alternatívaként minőségi megoldásokat kínáljunk, komoly szakmai háttérrel a fémipar és gépgyártás területén. Folyamatosan fejlesztünk, gépparkunk újabb modern gépekkel bővült, ennek köszönhetően növelni tudtuk a gyártó kapacitásunkat és technológiai versenyképességünket, komplex, költséghatékony megoldásokkal tudunk a változó vevői igényekre reagálni.

Maximalizált hatékonysággal és precízen végzett munkával garantáljuk a legjobb minőséget partnereink számára.

A 3D SUPPORT CENTER KFT. folyamatai javítása érdekében az elmúlt évben sikeresen pályázott több eszköz beszerzésére.

A pályázat segítségével több mint négyféle 3D nyomtatási technológia alkalmazására nyílik lehetőség cégen belül, valamint lehetővé vált termékek 3D scannelése. Az új eszközök segítségével gyorsabban és jóval magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket, valamint az új technológiák révén teljeskörű szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleinek. projekt keretein belül a beszerzett eszközökkel célunk volt egyedi, ipari termékek előállítása saját eszközparkon belül, valamint technológiai versenyképességünk növelése közvetlenül értékesíthető, akár kis szériában is legyártható termékek előállításával. A beszerzett eszközöknek köszönhetően növeltük a technológiai versenyképességünket..